Virksomheden

Thorsens Chipskartofler A/S tilbyder kort sagt kartoffel industrien en simplere, bedre og mere ensartet råvareforsyning.

Om os

Gennem årene har vi opbygget en helt unik viden omkring lagring og håndtering af kartofler under forhold, der bevarer den gode kvalitet. Vi er derfor i stand til at levere et kvalitetsprodukt året rundt. Vi har indgående kendskab til vores trofaste leverandører, og vi opnår derigennem ensartede og uproblematiske leverancer. Dette er også med til at sikre en ensartet kvalitet af vore produkter. Grundet vores fleksible setup, kan vi varetage såvel små som store ordrer.

Der er udarbejdet workflow diagrammer med tilhørende arbejdskort og tjekpunkter for alle de forskellige flows, der er i virksomheden. Lige fra kontrakttegning med leverandøren til den endelige effektuering af ordrerne. Derved styrkes medarbejdernes engagement, sociale værdiskabelse og viden om hele virksomhedens struktur.

Thorsens Chipskartofler A/S er i dag en af de virksomheder i Skandinavien, der forhandler de største mængder kartofler, uden selv at have en forarbejdning. Virksomheden kan i dag opbevare ca. 40.000 ton kartofler og håndterer cirka 150.000 ton kartofler årligt. Vi eksporterer en stor del af vore produkter til Europæiske lande. Blandt andet til Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Italien og Grækenland.

Thorsens Chipskartofler A/S tilbyder kort sagt kartoffelindustrien en simplere, bedre og mere ensartet råvareforsyning. Dette tilbydes typisk som going-on aftaler, med fastlagt årlig prisregulering eller som 3 til 5-årige aftaler med automatisk forlængelse, såfremt kunden ønsker dette.