Økologiske chipskartofler

Der er fuld sporbarhed af alle leverancer hele vejen tilbage i systemet.

Økologiske chipskartofler

Hos Thorsens Chipskartofler A/S har vi op mod 20 års erfaring med leverancer af økologiske chipskartofler. Dette har givet os en unik viden omkring avl, håndtering og lagring af disse.

Vi har egne fast tilknyttede leverandører af økologiske chipskartofler, hvilket gør det muligt for os at levere en høj kvalitet næsten hele året rundt.

De økologiske chipskartofler leveres normalt vasket og optisk sorteret. De kan også leveres usorteret og uvasket direkte fra mark eller lager, alt efter hvad den enkelte kunde måtte ønske. Det er også muligt for os at levere i big-bags, hvis dette foretrækkes, frem for bulkvare.

Der er fuld sporbarhed af alle leverancer hele vejen tilbage i systemet. Hvilke biler, der har transporteret, hvilken placering kartoflerne har haft på lageret, samt hvilken avler, der har avlet dem og på hvilken mark. Ligeledes opsamler vi alle data på, hvordan kartoflerne er behandlet gennem hele dyrkningsprocessen.

De primære sorter vi benytter til den økologiske chipsproduktion er Lady Rosetta, Louisa og Saturna, der alle er velegnede til økologisk chipsproduktion.

Du kan se vores seneste økologi erklæring ved at trykke her.

Link til fødevarestyrelsens liste over økologi kontrollerede virksomheder.