Industrikartofler

Vi leverer kartofler til kartoffelmel, pulver, flakes, mos og anden industriel produktion.

Industrikartofler

Hos Thorsens Chipskartofler A/S har vi gennem mange år leveret kartofler til forskellig industriel produktion i hele Europa. Vi har derfor stor erfaring i at finde netop den kvalitet og leveranceform kunden måtte ønske.

Vi har god erfaring med at levere såvel små, som store mængder, både til det planlagte, og det pludseligt opståede behov.

I mange tilfælde er chipssorterne velegnede, hvis kunden ønsker andre sorter, finder vi også det. Kartoflerne kan vi levere såvel vasket og optisk sorteret, som uvasket direkte fra mark eller lager, alt efter hvad den enkelte kunde måtte ønske. Det er også muligt for os at levere i big-bags, hvis dette foretrækkes frem for bulkvare.

Ved Thorsens Chipskartofler A/S har vi fuld sporbarhed af alle leverancer, hele vejen tilbage i systemet. Hvilke biler, der har transporteret, hvilken placering kartoflerne har haft på lageret, samt hvilken avler, der har avlet dem og på hvilken mark. Ligeledes opsamler vi alle data på, hvordan kartoflerne er behandlet gennem hele dyrkningsprocessen.

Vi leverer kartofler til kartoffelmel, pulver, flakes, mos, pomfrit og anden industriel produktion.