Vi søger logistikassistenter

Thorsens Chipskartofler søger to logistikassistenter med base i Sunds.

Som logistikassistent i Thorsens Chipskartofler bliver du en del af en veletableret virksomhed, som er i konstant udvikling på det europæiske marked. Som logistikassistent hos os, skal du være med til at fastholde vores høje servicegrad til vores kunder og leverandører i ind- og udland.

I stillingen som logistikassistent vil din hverdag blive alsidig. Der er brug for, at du arbejder struktureret, og kan holde hovedet koldt. Vi forventer, at du kan prioritere dine opgaver, og kan have mange bolde i luften samtidigt. Vi har forskellige sæsonudsving, så du skal forvente weekend- og aftenarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver

Du kommer til at arbejde løbende med logistik – både små og større opgaver. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Daglig kontakt og opfølgning med kunder, leverandører og transportfirmaer
  • Effektuering af samtlige ordrer på specialprodukter herunder sikre, at de nødvendige indkøb er gjort
  • Håndtering af transportdokumenter samt servicering af ind- og udgående biler
  • Indtastning og journalisering af ordrer
  • Fakturering og afregning til kunder og leverandører
  • Kontrolopgaver
  • Diverse sekretær- og ad hoc-opgaver

Dine kvalifikationer

Du har gerne en relevant kommerciel eller produktionsmæssig baggrund inden for logistik og supply chain, eller på anden vis praktisk erfaring med supply chain-opgaver. Brancheerfaring er ikke et krav. Du er en erfaren bruger af MS Office-pakken, har generelt en god IT-forståelse, herunder erfaring med Excel og ERP-systemer. Du taler og skriver dansk og engelsk, du har desuden forståelse for norsk og svensk. Som person er du analytisk, positiv og en teamplayer, samtidig formår du at skabe relationer, er humoristisk, loyal og tillidsvækkende.

Vi tilbyder

Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag, hvor der er gode udviklingsmuligheder. Du vil få gode kollegaer, et godt sammenhold og en uhøjtidelig atmosfære – hvor troværdighed, engagement, loyalitet og udvikling er i højsædet. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Salmansen på telefon 2929 5795 eller på mail ms@salmansen.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV på mail til ms@salmansen.dk. Stillingen ønskes tiltrådt snarest muligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende i rekrutteringsforløbet.  Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.