Indlagringen afsluttet

Fredag den 16. november afsluttede vi indlagringen af de sidste kulekartofler. Vi kan se tilbage på en indlagringssæson, der har strukket sig over længere tid, givet mere arbejde, større spekulationer og mere bøvl en set før her i firmaet.

I løbet af indlagringssæson, har vi har måttet tage partier ud igen, allerede få dage efter de blev lagt ind. Med ekstra arbejde og omkostninger til følge.

Vi må sige at indlagringssæsonen endte på en hel anden måde, end vi havde forestillet os, da den startede, både med hensyn til måden vi gjorde tingene på, resultatet vi fik ud af det, og tiden det tog.

Men vi må også sige, at når vi kigger på det, der ligger i lagret i dag, så har vi fået noget ud af al arbejdet. Holdbarheden ser fornuftig ud på de fleste af partierne, og de tvivlsomme partier ser ikke ud til at være flere og værre, end vi kan komme godt igennem dem.

For øjeblikket er der god gang i produktionen. Der er stadig få ting tilbage fra installeringen af det nye anlæg til vask og sortering i sommers der hænger, men vi håber, at vi nu hvor indlagringssæsonen er afsluttet, også kan få afsluttet de sidste ting vedrørende maskineriet, som dele af, er støttet af EU og Fødevaremisteriet.